Το προφίλ

Το προφίλ

Το προφίλ

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης/διοίκησης του αθλητισμού, την παρουσίαση των πορισμάτων της έρευνας στον ελληνικό και διεθνή χώρο και την προώθηση της επιστημονικής οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. 

Επίσης, βασική επιδίωξή της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. είναι η μελέτη των εκπαιδευτικών αναγκών στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού και η συμβολή στην αποτελεσματική αναβάθμισή τους, όπως και η παροχή/ανταλλαγή εξειδικευμένων επιστημονικών γνώσεων με ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες και φοιτητές.

Σκοπός επίσης της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. είναι επίσης η παρακολούθηση των θεωρητικών και πρακτικών εξελίξεων του αθλητικού μάνατζμεντ και μάρκετινγκ και η συμβολή στη δημιουργία υψηλής επαγγελματικής συνείδησης των στελεχών της αθλητικής διοίκησης.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) διοργανώνει το ετήσιο Συνέδριο Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με παρουσία πλήθους επιστημόνων και ειδικών στο χώρου του Sport Management and Recreation από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έδρα της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. είναι η Θεσσαλονίκη και τα χρώματά της είναι το μπλε, το κίτρινο και το λευκό συμβολίζοντας τα χρώματα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ένωσης.

To λογότυπό της είναι δυο φλόγες που ενώνονται. Η μια φλόγα που συμβολίζει την επιστήμη της οργάνωσης και διοίκησης και η άλλη τον αθλητισμό και την άσκηση. Οι δύο φλόγες είναι δυναμικές και ενώνονται απόλυτα ώστε με το φως που εκπέμπουν να φωτίσουν το δρόμο για τη γνώση και την πρόοδο.

Επισυναπτόμενο μπορείτε να βρείτε το καταστατικό της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.

 

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr