ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 9(2)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 9(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 9, Τεύχος 2
2012
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 9(2)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2012
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αναγνώστες και συνεργάτες Η συντακτική επιτροπή του περιοδικού προχωρά με συνέπεια και σύμφωνα με τα χρονικά πλαίσια της έκδοσης του περιοδικού, εκδίδοντας το δεύτερο τεύχος του τόμου 9 στο τέλος του μηνός Δεκεμβρίου 2012. Η διεύθυνση του περιοδικού και η διοίκηση της εταιρίας, προσδοκά το νέο έτος 2013 το περιοδικό μετά την αίτηση που έχει υποβληθεί στη EBSCO να περιληφθεί στους αντίστοιχους καταλόγους και να εμφανίζετα σε διεθνείς ερευνητικές ιστοσελίδες. Το τρέχον έτος έγιναν προσπάθειες για την προώθηση του περιοδικού και σε άλλους συγγενείς της επιστήμης της ‘διοίκησης του αθλητισμού’ ερευνητικούς χώρους, γεγονός που φαίνεται και από τη δημοσίευση ήδη σχετικών άρθρων, το περιεχόμενο των οποίων διευρύνει τη θεματολογία του περιοδικού. Ακόμη, η συντακτική επιτροπή συνεχίζει να μεριμνά και να φροντίζει για επιμελή έλεγχο της επιστημονικότητας και της σοβαρότητας των υπό κρίση άρθρων, για τη δυνατότητα αύξησης του αριθμού των κριτών και τη βελτίωση της δομής του περιοδικού. Στόχος για το μέλλον είναι ο εμπλουτισμός της έκδοσης με τεύχη ειδικού περιεχομένου και παρουσίασης εντύπων και βιβλίων σχετικών με την επιστήμη της διοίκησης του αθλητισμού και της αναψυχής. Ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τον κόπο της έρευνάς σας στους κριτές του Ελληνικού Περιοδικού Διοίκηση Αθληστιμού και Αναψυχής και ευελπιστούμε σε καινούργιες συνεργασίες μαζί σας. Ευχόμαστε σε όλους μια δημιουργική χρονιά. Τρίκαλα, 30 Δεκεμβρίου 2012 Δρ Κουθούρης Χαρίλαος.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr