ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 12(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 12(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 12, Τεύχος 1
2015
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 12(1)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2015
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι και αναγνώστες του περιοδικού,

Στο πρώτο τεύχος του 2015 περιλαμβάνονται έξι εργασίες, οι οποίες βασίζονται όλες σε πρωτογενή δεδομένα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και καλών πρακτικών με εφαρμογές στην οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού και της αναψυχής.

Στην εργασία του κ. Παπαδόπουλος και των συνεργατών του σκοπός της έρευνας ήταν η διερεύνηση των παραγόντων που αναστέλλουν τη συμμετοχή μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε εξωσχολικές αθλητικές δραστηριότητες αναψυχής στην πόλη της Κατερίνης.

Στην εργασία της Κα Ζηλίδου και των συνεργατών της στόχος της έρευνας ήταν να σχεδιαστούν προγράμματα ελληνικών παραδοσιακών χορών με σκοπό την σωματική άσκηση και να διερευνηθεί η αποτελεσματικότητα και οι επιδράσεις τους στη σωματική και ψυχική υγεία των ηλικιωμένων.

Στην εργασία των κ. Κιάφα και Αυθίνου παρουσιάστηκαν οι αντιλήψεις των φοιτητών/τριών της ειδίκευσης του κύκλου σπουδών Αθλητική Διοίκηση του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, που παρακολούθησαν το μάθημα «Αθλητικό Μάρκετινγκ» μέσω της κλασσικής διδασκαλίας και ενός εργαλείου μάθησης σχεδίου μάρκετινγκ μέσω Η/Υ.

Στην εργασία των κ. Κουθούρη και της Κας Εξάρχου σκοπός της έρευνας ήταν η καταγραφή και η αξιολόγηση των παραγόντων που καθορίζουν το επίπεδο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα των κέντρων αποκατάστασης υγείας της περιοχής της Θεσσαλίας.

Τέλος, στην εργασία του κ. Κουθούρη και των συνεργατών του σκοπός της έρευνας ήταν η διερεύνηση στοιχείων της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η συσχέτισή τους με δημογραφικά χαρακτηριστικά καθώς και τη συχνότητα συμμετοχής σε υπαίθριες κινητικές δραστηριότητες.

 

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr