ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 13(2)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 13(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 13, Τεύχος 2
2016
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 13(2)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2016
Περίληψη: 

Αγαπητοί αναγνώστες του περιοδικού,

Στο δεύτερο τεύχος του 2016 περιλαμβάνονται τέσσερις εργασίες οι οποίες καλύπτουν θέματα που σχετίζονται με την ηγεσία σε παιδικές κατασκηνώσεις, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την διδασκαλία ενός προγράμματος υπαίθριων κινητικών δραστηριοτήτων στο νηπιαγωγείο και την επίδραση της οικονομικής κρίσης στα ιδιωτικά γυμναστήρια. Συγκεκριμένα,

Στην εργασία της Κας Ιωαννίδου σκοπός της έρευνας ήταν να διερευνηθεί η σχέση μεταξύ της μετασχηματικής – συναλλακτικής ηγεσίας και της εργασιακής ικανοποίησης των στελεχών μεσαίου διοικητικού επιπέδου (κοινοτάρχες) και πρώτης γραμμής (ομαδάρχες) σε ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις.

Στην εργασία του κ. Κουθούρη και των συνεργατών τους σκοπός της έρευνας ήταν η καταγραφή των στάσεων των φοιτητών προς την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η εφαρμογή καθημερινών ατομικών συνηθειών φιλικών προς το περιβάλλον.

Στην εργασία της Κας Κοσκολού και κ. Κουθούρη σκοπός της έρευνας ήταν ο σχεδιασμός και η εφαρμογή ενός παρεμβατικού προγράμματος υπαίθριων κινητικών δραστηριοτήτων για τη διδασκαλία στο νηπιαγωγείο της θεματικής ενότητας «Εξοικονόμηση νερού στο σχολείο και στο σπίτι».

Τέλος, στην εργασία της Κας Μπαλάσκα και των συνεργατών της διερευνήθηκε η επίδραση της οικονομικής κρίσης στην βιωσιμότητα ιδιωτικών γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Καλή Ανάγνωση!

Ο Υπεύθυνος Έκδοσης

Κ. Αλεξανδρής

Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr