ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 10(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 10(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 10, Τεύχος 1
2013
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 10(1)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2013
Περίληψη: 

Η συντακτική επιτροπή του περιοδικού είναι στην ευχάριστη θέση να εκδώσει το πρώτο τεύχος του έτους 2013, δημοσιεύοντας ένα αριθμό τεσσάρων εργασιών στο σύνολο πενήντα επτά σελίδων. Όλες οι εργασίες είναι ερευνητικές και είναι ενθαρρυντικό ότι συμμετέχουν σε αυτές συγγραφείς από όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας όπου υπάρχουν Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και θεραπεύουν το αντικείμενο της ‘Αθλητικής Διοίκησης’. Επίσης το σχέδιο ΑΘΗΝΑ βρίσκει τα ΤΕΦΑΑ της χώρας στο σύνολό τους, ως ανεξάρτητες Σχολές, γεγονός που προσδίδει μια νέα δυναμική για το χώρο μας. Η συντακτική επιτροπή του περιοδικού προχώρησε ως γνωστό σε ενέργειες αναβάθμισης του ηλεκτρονικού περιοδικού ‘Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής’ αφού υπέβαλε αίτηση στην EBSCO ώστε το περιοδικό να είναι εμφανιζόμενο στις αντίστοιχες διεθνείς ιστοσελίδες. Αναμένουμε την τελική κρίση με αισιοδοξία. Προς την κατεύθυνση αυτή η μορφή του περιοδικού μετά από αλλαγές, εκδίδεται και στην Ελληνική γλώσσα αλλά και στην Αγγλική γλώσσα σε ξεχωριστή ιστοσελίδα. Στην Ελληνική ιστοσελίδα περιλαμβάνονται ο πρόλογος του εκδότη και τα άρθρα κάθε τεύχους. Στη ξενόγλωση ιστοσελίδα περιλαμβάνεται μόνον η περίληψη των δημοσιευμένων άρθρων κάθε τεύχους στην Αγγλική.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr