ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 3(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 3(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 3, Τεύχος 1
2006
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 3(1)
Αθανάσιος Κουστέλιος
2006
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι, Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο πρώτο τεύχος του 2005 του περιοδικού ‘ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ’. Το τεύχος αυτό αποτελεί μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στη δομή, οργάνωση και λειτουργία των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης (Τ.Α.Δ. και Ε.Τ.Α.Δ.). Περιλαμβάνει τέσσερα άρθρα που αναφέρονται σε όλο το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης. Τα άρθρα αυτά προέκυψαν από την υλοποίηση συγκεκριμένου προγράμματος που ανατέθηκε από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, μέσω της Κ.Ε.Α.Τ., στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Προπονητικής και Αθλητικής Απόδοσης.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr