ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 7(2)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 7(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 7, Τεύχος 2
2010
Σελίδες: 
1-2
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 7(2)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2010
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι Μετά την έκδοση του πρώτου τεύχους του περιοδικού το 2010, αρκετά από τα μέλη της εταιρίας μας επικοινώνησαν μαζί μας και μας μεταβίβασαν τα συγχαρητήριά τους, για την ενδιαφέρουσα θεματολογία των δημοσιευμένων άρθρων. Η διεύθυνση του περιοδικού αποβλέπει στην αύξηση του ενδιαφέροντος για δημοσίευση άρθρων το δυνατόν περισσότερο, προερχόμενες από τις ερευνητικές εργασίες που υλοποιούνται από συναδέλφους διδάσκοντες και φοιτητές στα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της χώρας μας, άλλα και αντίστοιχα του εξωτερικού και έχουν ως ερευνητική θεματολογία τη διοίκηση και το μάρκετινγκ των οργανισμών αθλητισμού και αναψυχής. Το δεύτερο τεύχος, του έβδομου τόμου, του έτους 2010, είναι πλέον γεγονός και η ύλη του περιλαμβάνει τρεις ερευνητικές εργασίες που εξετάζουν α)τη σχέση μεταξύ ποιότητας υπηρεσιών και βαθμού ταύτισης των φιλάθλων με τις ομάδες τους, στην καλαθοσφαίριση, β)τη σχέση ανάμεσα στην πραγματική «πράσινη εικόνα των σχολικών αυλών» και στις επιδράσεις της στις ψυχο-πνευματικές δεξιότητες των μαθητών και γ)τη σχέση μεταξύ επαγγελματικής ασφάλειας και επαγγελματικής ικανοποίησης του προσωπικού πολιτιστικών - χορευτικών συλλόγων στην χώρα μας.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr