ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 14(2)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 14(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 14, Τεύχος 2
2017
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 14(2)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2017
Περίληψη: 

Aγαπητοί Αναγνώστες του Περιοδικού

 

Στο δεύτερο τεύχος του 2017 περιλαμβάνονται τέσσερις εργασίες οι οποίες καλύπτουν θέματα που σχετίζονται την ποιότητα των αθλητικών υπηρεσιών, τα κίνητρα συμμετοχής σε υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και τη στρατηγική διοίκηση αθλητικών οργανισμών.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη εργασία της Κας Παπαϊωάννου και των συνεργατών της μελετήθηκε ο βαθμός στον οποίο τα 14 σημεία της μεθόδου διοίκησης Deming, που προέρχεται από τον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα, μπορούν να εφαρμοστούν στη διοίκηση των αθλητικών και ολυμπιακών οργανισμών και η συμβολή της εφαρμογής της μεθόδου διοίκησης Deming στην ενίσχυση της ποιότητας των αθλητικών και ολυμπιακών οργανισμών.

Στη δεύτερη εργασία της Κας Γκάτσου και κ. Φιλίππου διερευνήθηκε η ικανοποίηση των συμμετεχόντων από τις υπηρεσίες που προσφέρουν χορευτικοί σύλλογοι, μέσα από την αξιολόγηση της ποιότητας συγκεκριμένων δεικτών, όπως η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και η αξιολόγηση του δασκάλου χορού.

Στην τρίτη εργασία της Κας Μπαλάσκα και των συνεργατών της μελετήθηκε η σχέση ανάμεσα στην αντίληψη της ποιότητας υπηρεσιών και στην ανάμειξη σε προγράμματα αθλητισμού αναψυχής συμμετεχόντων σε προγράμματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος, στην τέταρτη εργασία του κ. Καϊμακάμη διερευνήθηκαν τα κίνητρα συμμετοχής και της προσκόλλησης σε πέντε διαφορετικές υπαίθριες δραστηριότητες βουνού και το προφίλ των συμμετεχόντων. Το δείγμα αποτέλεσαν συμμετέχοντες στις δραστηριότητες: χιονοσανίδα, αναρρίχηση, ορειβασία, ποδήλατο βουνού και χιονοδρομία.

 

Καλή Ανάγνωση!

 

Ο Υπεύθυνος Έκδοσης

Κ Αλεξανδρής

Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr