ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 6(2)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 6(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 6, Τεύχος 2
2009
Σελίδες: 
1-2
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 6(2)
Νίκος Θεοδωράκης
2009
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι, Με το δεύτερο τεύχος του 2009 κλείνει ένας κύκλος δύο ετών παρουσίας μου ως υπεύθυνου σύνταξης του περιοδικού Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της συντακτικής επιτροπής και όλους τους αξιολογητές που συνέβαλλαν εθελοντικά με τις επιστημονικές γνώσεις τους στην αδιάλειπτη έκδοση του περιοδικού της Εταιρείας μας. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συγγραφείς που έστειλαν τις εργασίες τους στο περιοδικό μας, να συγχαρώ όσους δημοσίευσαν σε αυτό, αλλά και να ζητήσω την κατανόηση από όσους δεν έλαβαν θετικές απαντήσεις από τη διαδικασία της ανώνυμης αξιολόγησης των εργασιών. Στα δύο αυτά χρόνια το περιοδικό απέκτησε καινούριο site στο διαδίκτυο, απέκτησε ISSN, και κατάφερε να εκδίδει με συνέπεια επιστημονικές μελέτες από όλο το φάσμα του αθλητισμού και της αναψυχής. Ελπίζω τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν να είναι χρήσιμα και να αξιοποιηθούν από τους συναδέλφους και τους φοιτητές/τριες της Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr