ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 5(2)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 5(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 5, Τεύχος 2
2008
Σελίδες: 
1-3
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 5(2)
Δρ. Κουθούρης Χαρίλαος
2008
Περίληψη: 

Η αρχική σκέψη για την έκδοση ειδικού τεύχους με τίτλο ‘Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υπαίθριας Αναψυχής’, αποφασίσθηκε από την επιτροπή του περιοδικού ‘Διοίκηση Αθλητισμού & Αναψυχής’, για να καλύψει το σχετικό ενδιαφέρον που εκδήλωσε μερίδα των αναγνωστών. Σημαντικός επίσης λόγος της απόφασης ήταν η ανάπτυξη που παρουσιάζει η συγκεκριμένη αγορά της υπαίθριας αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας - τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια (1998-2008) - και η προοπτική που διαμορφώνεται για απορρόφηση μεγάλου αριθμού στελεχών διοίκησης στην συγκεκριμένη αγορά. Ελήφθησαν προς αξιολόγηση εννέα άρθρα και τελικά εγκρίθηκαν τα πέντε, τέσσερα εκ των οποίων είναι ερευνητικά και ένα ανασκόπησης βιβλιογραφίας. Το γεγονός καταγράφει την υψηλή ερευνητική δραστηριοποίηση στο αντικείμενο της Αναψυχής Υπαίθρου

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr