ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 15(2)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 15(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 15, Τεύχος 2
2018
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 15(2)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2018
Περίληψη: 

Aγαπητοί Αναγνώστες του Περιοδικού,

Στο δεύτερο τεύχος του 2018 περιλαμβάνονται τέσσερις εργασίες που σχετίζονται με την αξία των πάρκων αναψυχής στα αστικά κέντρα, την πελατοκεντρική στρατηγική και επιχειρησιακή επίδοση στα αθλητικά κέντρα μίνι ποδοσφαίρου της Ελλάδας, τον αθλητικό τουρισμό για ΑΜΕΑ και την φιλοσοφία της γιόγκα ως δραστηριότητα αναψυχής.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη εργασία των κυριών Τριανταφύλλου και Υφαντίδου διερευνώνται τα περιβαλλοντικά, οικολογικά και κοινωνικά οφέλη του αστικού πράσινου για τους πολίτες των πόλεων.

Στην δεύτερη εργασία του κ. Καπετάνιου και των συνεργατών του σκοπός ήταν να προσδιορίσει τον βαθμό στον οποίο εφαρμόζεται η πελατοκaεντρική στρατηγική στα Ελληνικά αθλητικά κέντρα μίνι ποδοσφαίρου και να εξετάσει την συσχέτιση ανάμεσα στους παράγοντες της πελατοκεντρικής στρατηγικής και την επιχειρησιακή επίδοση των αθλητικών κέντρων μίνι ποδοσφαίρου (κέρδη, απόδοση της επένδυσης, μερίδιο αγοράς και έσοδα).

Στην τρίτη εργασία της Κας Υφαντίδου και των συνεργατών της διερευνώνται οι προτιμήσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) ως προς την επιλογή των καταλυμάτων διαμονής και τις δραστηριότητες αναψυχής.

Τέλος, στην τέταρτη εργασία της Κας Ζαφειρούδη διερευνάται η επίδραση /οφέλη της γιόγκα σε νοητικό, σωματικό, συναισθηματικό, ψυχικό επίπεδο.

 

Καλή Ανάγνωση!

 

Ο Υπεύθυνος Έκδοσης

Κ Αλεξανδρής

Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr