ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 12(2)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 12(2)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 12, Τεύχος 2
2015
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 12(2)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2015
Περίληψη: 

Αγαπητοί αναγνώστες του περιοδικού,

Σε αυτό το τεύχος περιλαμβάνονται τρεις εργασίες οι οποίες καλύπτουν θέματα που σχετίζονται με την αθλητική χορηγία, την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και τη διάθεση για ανάληψη ρίσκου σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, στην εργασία του κ. Καράκου και των συνεργατών του σκοπός της έρευνας ήταν να διερευνηθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της χορηγίας, και πιο συγκεκριμένα της αθλητικής χορηγίας στην καλαθοσφαίριση.

Στην εργασία της Κας Ζαφειρούδη και των συνεργατών της διερευνήθηκε η περιβαλλοντική υπευθυνότητα και η συσχέτιση με το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επισκέφτηκαν το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο Παρανέστη.

Τέλος, στην εργασία του κ. Κουθούρη και των συνεργατών του σκοπός της έρευνας ήταν η διερεύνηση της προδιάθεσης ανάληψης ρίσκου σε σπηλαιολόγους-αθλητές και η σύγκριση με δημογραφικές μεταβλητές και διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας.

Καλή Ανάγνωση!

Ο Υπεύθυνος Έκδοσης

Κ. Αλεξανδρής

Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr