ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 4(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 4(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 4, Τεύχος 1
2007
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 4(1)
Νίκος Θεοδωράκης
2007
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι, Με το τεύχος αυτό το περιοδικό μας εισέρχεται στον τέταρτο χρόνο κυκλοφορίας του. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους δούλεψαν, στήριξαν, ή διάβασαν το περιοδικό της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα μέλη της συντακτικής επιτροπής και τους ανώνυμους αξιολογητές για το χρόνο που διέθεσαν, αλλά και την υποστήριξη τους. Επίσης, τους συγγραφείς που επέλεξαν τη «Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής» για να στείλουν τις μελέτες τους. Ελπίζω οι δημοσιευμένες μελέτες να είναι χρήσιμες για τους ακαδημαϊκούς του χώρου μας, τους φοιτητές / ριες και τα διοικητικά στελέχη του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr