ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 7(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 7(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 7, Τεύχος 1
2010
Σελίδες: 
1-2
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 7(1)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2010
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι Την 7η Νοεμβρίου 2009, η ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρίας μας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Καβάλας, μου ανέθεσε τη θέση του διευθυντή έκδοσης του περιοδικού «Διοίκηση Αθλητισμού & Αναψυχής», για τα έτη 2010-2012. Eπιχειρώντας να κάνω μια σύντομη αναδρομή στα μέλη της εταιρίας που τίμησαν το περιοδικό από το 2004 έως το 2010, αναφέρω ότι πρώτος διευθυντής σύνταξης του ηλεκτρονικού περιοδικού, υπήρξε ο Δρ. Κουστέλιος Αθανάσιος. Καθηγητής πλέον στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δούλεψε σοβαρά και με μεράκι διαμορφώνοντας τη δομή και τους όρους λειτουργίας του περιοδικού από το 2004 και μέχρι σήμερα. Με το τέλος της θητείας του το 2006 παρέδωσε ένα μεγάλο εκδοτικό έργο που περιελάμβανε, συνολικά 3 τόμους ηλεκτρονικού υλικού με 6 αντίστοιχα τεύχη και 18 επιστημονικές εργασίες. Το εκδοτικό πόνημα συνέχισε με επιτυχία, την επόμενη τριετία 2006-2009 ο συνάδελφος Δρ Θεοδωράκης Νικόλαος, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ.. Ως διευθυντής σύνταξης τίμησε τη θέση και κατάφερε να εμπλουτίσει την ελληνική βιβλιογραφία με 6 νέα τεύχη πρωτότυπων επιστημονικών εργασιών, με δύο «ειδικές εκδόσεις» στη «Διοίκηση της Υπαίθριας Αναψυχής». Σημαντική συνεισφορά της θητείας του κ. Θεοδωράκη αποτέλεσε η απόκτηση του περιοδικού κωδικού ISBN.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr