ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 6(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 6(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 6, Τεύχος 1
2009
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 6(1)
Δρ. Χαρίλαος Κουθούρης
2009
Περίληψη: 

Το δεύτερο ειδικό τεύχος «Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υπαίθριας Αναψυχής» περιλαμβάνει τρεις εργασίες: Η πρώτη εργασία είναι ερευνητική με συγγραφέα τον κ. Χρήστο Μπελογιάννη και τους συνεργάτες του και αφορά στον τομέα υπαίθριας αναψυχής των δράσεων περιπέτειας και συγκεκριμένα την περιοχή των ακραίων αθλημάτων και των υπαίθριων δραστηριοτήτων με υψηλό ρίσκο. Ως ακραίο άθλημα στην παρούσα έρευνα ελήφθη η Ορειβασία και η σχέση μεταξύ ρίσκου και συμμετοχής στην ορειβασία, αναλύθηκε με κέντρο την κλίμακα της «Αναζήτησης Διέγερσης Συναισθημάτων». Τα αποτελέσματα της έρευνας υποστήριξαν ότι η κλίμακα ‘Αναζήτηση Διέγερσης-Συναισθήματος’ μπορεί να βοηθήσει στην διαπίστωση προδιάθεσης από τους συμμετέχοντες για την ανάληψη νέου ρίσκου σε ένα άτομο και τη σύνδεσή της με συμμετοχή σε αντίστοιχα ακραία αθλήματα και συμπεριφορές.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr