ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 8(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 8(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 8, Τεύχος 1
2011
Σελίδες: 
1-2
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 8(1)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2011
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι, η συντακτική επιτροπή του περιοδικού σας εύχεται τις καλύτερες ακαδημαϊκές ευχές για το έτος 2011, ενώ υπόσχεται να προσπαθήσει σε ενέργειες που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την ύλη και την εμφάνιση του περιοδικού. Προς αυτή την κατεύθυνση η διεύθυνση του περιοδικού αποβλέπει στην αύξηση του ενδιαφέροντος για δημοσίευση άρθρων που προέρχονται άμεσα από ερευνητικές εργασίες που υλοποιούνται από συναδέλφους, διδάσκοντες και φοιτητές στα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα κυρίως της χώρας μας, ενώ έχουν ως ερευνητική θεματολογία τη διοίκηση και το μάρκετινγκ των οργανισμών αθλητισμού και αναψυχής.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr