ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 9(1)

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 9(1)

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τόμος 9, Τεύχος 1
2012
Σελίδες: 
1-1
issn: 
1791-6933
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ: 9(1)
Πρόλογος Διευθυντού Έκδοσης
2012
Περίληψη: 

Αγαπητοί συνάδελφοι Η συντακτική επιτροπή του περιοδικού όπως είχε προαναγγείλει προχώρησε σε ενέργειες αναβάθμισης του ηλεκτρονικού περιοδικού ‘Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής’ και υποβάλοντας αίτηση στην EBSCO ώστε το περιοδικό μετά από κρίση, να περιληφθεί στις λίστες της ένωσης, εμφανιζόμενο στις αντίστοιχες διεθνείς ιστοσελίδες. Προς την κατεύθυνση αυτή η μορφή του περιοδικού μετά από αλλαγές, εκδίδεται και στην Ελληνική γλώσσα αλλά και στην Αγγλική γλώσσα σε ξεχωριστή ιστοσελίδα. Στην Ελληνική ιστοσελίδα περιλαμβάνονται ο πρόλογος του εκδότη και τα άρθρα κάθε τεύχους. Στη ξενόγλωση ιστοσελίδα περιλαμβάνεται μόνον η περίληψη των δημοσιευμένων άρθρων κάθε τεύχους στην Αγγλική. Με τις ανωτέρω ενέγειες η συντακτική επιτροπή του περιοδικού αποβλέπει στην αύξηση του ενδιαφέροντος από ερευνητές για δημοσίευση επιστημονικών άρθρων. Το ενδιαφέρον αυτό πιθανά να προέλθει από ερευνητές διεθνών εκπαιδευτικών φορέων και Πανεπιστημίων, όπως επίσης και από φοιτητές / φοιτήτριες που επιθυμούν να δημοσιεύσουν το ερευνητικό έργο των διδατριβών τους σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Τέλος η συντακτική επιτροπή συνεχίζει να λαμβάνει αριθμό εργασιών προς κρίση, που αφορούν σε συναφή της Αθλητικής Διοίκησης θεμάτων. Μετά από έλεγχο για την επιστημονικότητα και τη σοβαρότητα των υπό κρίση άρθρων, εάν τα άρθρα έχουν υψηλό επιστημονικό επίπεδο και δομή, προχωρά στην δημοσίευσή τους, διευρύνοντας τη θεματολογία του περιοδικού σε θέματα που αφορούν στους άξονες: • Κοινωνικό Μάρκετινγκ Υπηρεσίες Υγείας, Αποκατάσταση. • Περιβάλλον, Πράσινο μάρκετινγκ, Περιβαλλοντική Διαχείριση Οργανισμών • Εκπαίδευση, Διαχείριση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων Τρίκαλα, 30 Οκτωβρίου 2012 Δρ Κουθούρης Χαρίλαος Αναπληρωτής Καθηγητής Εκδότης του περιοδικού.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Menu

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr