15ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

15ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

15ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

15ο Συνέδριο ΕλλΕΔΑ 2013Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής διοργανώνει το 15ο ετήσιο συνέδριό της με διεθνή συμμετοχή που έχει τίτλο: "Αθλητισμός, Άσκηση, Αναψυχή και Υγεία: Μοντέλα αθλητικής ανάπτυξης στη Νέα Οικονομική Πραγματικότητα". Το συνέδριο θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στις 5-7 Δεκεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

H ετήσια διοργάνωση του πανελλήνιου συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή έχει ως στόχο την: α) την προβολή των ερευνητικών δραστηριοτήτων σχετικών με την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού, β) την παρουσίαση των νέων επιστημονικών επιτευγμάτων στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού, γ) τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης, συζήτησης και κοινωνικοποίησης των συνέδρων, δ) τη διάδοση των επιστημονικών μεθόδων και την εκμάθηση τεχνικών που εφαρμόζονται στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων ε) την καταγραφή και δημοσίευση των ερευνητικών εργασιών μέσω των ηλεκτρονικών εκδόσεων των πρακτικών που δημοσιεύονται στ) την ανταλλαγή ιδεών και αλληλεπίδραση μεταξύ ακαδημαϊκών και στελεχών από την αγορά εργασίας ε) την ενημέρωση για τις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο της οργάνωσης / διοίκησης αθλητισμού και αναψυχής.

Η καινοτομία του φετινού συνεδρίου είναι ότι θα προσκληθούν να συμμετέχουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Στο συνέδριο θα περιλαμβάνονται στρογγυλές τράπεζες, προφορικές παρουσιάσεις επιστημονικών/επαγγελματικών εργασιών και αναρτημένων ανακοινώσεων (poster), καθώς και σεμινάρια με εξειδικευμένη επιστημονική και επαγγελματική θεματολογία. Τα θέματα θα αντληθούν από τους χώρους της διοίκησης του αθλητισμού σε όλες τις εκφάνσεις του, όπως ερασιτεχνικός, επαγγελματικός, σχολικός, της αναψυχής, του αθλητικού τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου.

Σημαντικές Ημερομηνίες

01.03.2014 - 31.10.2014: Υποβολή περιλήψεων για αξιολόγηση (το χρονικό πλαίσιο δεν επιτρέπει καμία δυνατότητα παράτασης)

31.10.2014 - 07.11.2014: Αξιολόγηση των περιλήψεων από τους κριτές του Συνεδρίου

07.11.2014 - 14.11.2014: Διόρθωση και αποστολή των εργασιών από τους συγγραφείς βάσει των προτάσεων των κριτών - οι εργασίες που δε θα διορθωθούν δε θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου

05.12.2014 - 07.12.2014: Διεξαγωγή του 15ου Συνεδρίου της ΕλλΕΕΔΑΑ

Επικοινωνία

Γραμματεία του 15ου Συνεδρίου Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού,
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Νέες εγκαταστάσεις Θέρμης, 57001, Θεσσαλονίκη

Γραμματεία
Αφροδίτη Λόλα
Τηλέφωνο: 
2310992196
Email: 
afroditelola@yahoo.gr

Φόρμα Εγγραφής Συνεδρίου

 

Φόρμα Εγγραφής Συνεδρίου

Απλή Συνδρομή: 30 ευρώ

Συνδρομή φοιτητών: 15 ευρώ

Κόστος παρουσίασης εργασίας (περίληψη): 30 ευρώ

Κόστος τρισέλιδης εργασίας (short paper): 50 ευρώ

Για τη συνδρομή απαιτείται η κατάθεση των χρημάτων δηλώνοντας το όνομα του καταθέτη στα ακόλουθα στοιχεία:

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 5227-058989-650

ΙΒΑΝ: GR8801722270005227058989650

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προ εγγραφείτε στο συνέδριο της ΕλλΕΕΔΑΑ

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr